De bekendmaking van de Magic Quadrants

Posted by Jean Paul on 11-5-15 9:42
Find me on:

Adaptive_Gartner

Het is altijd weer spannend….de bekendmaking van de Magic Quadrants door Gartner. Het is zo’n invloedrijk rapport dat het belang ervan groot is, heel groot. De inhoud wordt vooral gebruikt door concullega’s, adviseurs en onderzoekers als bewijslast voor hun gezichtpunten. Gartner is tenslotte één van de beste, grootste, indrukwekkendste onderzoeksbureaus voor ICT en business onderwerpen.

Maar hoeveel klanten laten zich door deze rapporten leiden? En is het dan een doorslaggevend vinkje dat gezet moet worden of is het een ‘nice to have’? Ik ben niet zeker. Maar iedereen die hierover iets wil delen met me – Graag: gebruik het comments-veld hieronder. Ik weet wel dat mijn klanten veel belang hechten aan Contact. Ja, met een hoofdletter C. En dat geldt niet alleen voor contact met mij, maar zeker ook met andere klanten en gebruikers. Via LinkedIn Groups, Google+ communities, Facebook Groepen vinden gelijkgezinden elkaar en leren zo van en met elkaar. Een vernietigend oordeel van een ‘trusted-peer’ is desastreus – dan ben je zeker een tijd uitgespeeld en/of sta je 2 doelpunten achter en nog maar 15 minuten op de klok!

Vandaar dat wij dankbaar zijn voor alle positieve feedback die klanten geven met betrekking tot hun Adaptive Insight inplementatie, ook aan het team van Gartner wat de onderzoeken doet voor de Magic Quadrant, want ook al ben ik niet helemaal zeker over de invloed van dit rapport op een individuele koopbeslissing van een MKB-klant in de Benelux…Je kan er maar beter goed opstaan!

Download het Gartner Rapport

Wilt u het Adaptive Insights verhaal van onze klanten zelf horen? Kom dan 25 juni naar Baarn. Inschrijven kan hier

Topics: Adaptive Insights